Sport Support oppgraderer nettbutikken og tar inntil videre ikke imot bestillinger på nett. Ta gjerne kontakt med oss på telefon for å bestille våre produkter i mellomtiden.

Kundeservice

 

Ordrebekreftelse

Vi sender deg en ordrebekreftelse på epost så snart vi har mottatt din ordre. Har du ikke mottatt en ordrebekreftelse innen 1 time etter kjøpet, vennligst kontakt oss på post@sportsupport.no


Leveringstid

Vi forsøker å sende varene ut til deg så fort vi får bestillingen. Vanlig leveringstid er 3-5 arbeidsdager. Tar det lenger tid, gir vi deg beskjed snarest via e-post eller telefon.

Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til post@sportsupport.no


Frakt og gebyrer

Vi har en fast fraktfri grense på 1000,- Handler du for mer enn dette, sender vi deg denne helt gratis. For alle ordre under 1000,- har vi et fast frakttillegg på 40 kr v/A-post og 99 kr v/Servicepakke.
Vi sender våre pakker med Posten, og du vil kunne hente varene på ditt nærmeste postkontor.

Du vil motta en epost når pakken er på vei til deg, og et sporingsnummer slik at du kan følge med på hvor din pakke befinner seg i den store verden.
Vær nøye med å fylle ut riktig e-postadresse og tlf. nummer. Dette bruker vi for at du skal kunne spore forsendelsen din. Vi gir aldri denne informasjonen videre til andre.


Pakker som ikke blir hentet

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake til oss. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr (for tiden på 150 kr) for pakker som ikke er blitt hentet.


Angrerett og returfrakt

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Eventuelle returkostnader bæres av forbrukeren, jf. Angrerettloven § 8, første ledd, bokstav i.
I utgangspunktet foreligger det en angrerett. Angreretten benyttes ved å fylle ut og sende et standardisert skjema for bruk av angrerett (angreskjema) til Leverandøren. Denne avtalen beskriver vilkårene, tidsfristene og fremgangsmåtene for å bruke angreretten, jf. angrerettloven § 8, første ledd, bokstav h og § 20 første og annet ledd.
Angrefristen utløper 14 dager fra den dag Kunden får varen/-e i sin fysiske besittelse. Angrefristen utløper 14 dager fra den dag avtalen om tjeneste ble inngått, eller den dag forbrukeren får varen i fysisk besittelse. Ved bruk av angreretten bortfaller partenes forpliktelser til å oppfylle avtalen.
Det er viktig å merke seg at det ikke er angrerett på produkter som er fremstilt etter Kundens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, jf. angrerettloven § 22, første ledd, bokstav e. Dette vil typisk gjelde klær med eget design og andre produkter forbrukeren påvirker utformingen av.
Angrerettloven gjelder heller ikke «når den samlede kontraktssummen, inkludert frakt- og tilleggskostnader som forbrukeren skal betale, er 300 kr eller mindre», jf. angrerettloven § 2, 1. ledd, bokstav g


Lover og tvister

Kjøp gjennom Sport Support blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven.

Sport Support påtar seg dessuten frivillig å følge eventuelle beslutninger fra Forbrukerklagenemda i forbindelse med en tvist. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.


Personopplysninger

I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Sport Support i egenskap av personopplysningsansvarlig. Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment.

Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Sport Support, vi deler ikke dette videre. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Sport Support skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Sport Support sine kjøpevilkår, samtykker du i ovenstående.

SKIHOTELL

La oss ta vare på skiutstyret!

Vi tar imot ski/snowboard, renser såle og vasker dem.
Legger et lag lagringsvoks og lagrer dem til neste skisesong.

KUN 399,-

Les mer

© 2018 SPORT SUPPORT