Sport Support oppgraderer nettbutikken og tar inntil videre ikke imot bestillinger på nett. Ta gjerne kontakt med oss på telefon for å bestille våre produkter i mellomtiden.

Levering og retur

Leveringstid

Vi forsøker å sende varene ut til deg så fort vi får bestillingen. Vanlig leveringstid er 3-5 arbeidsdager. Tar det lenger tid, gir vi deg beskjed snarest via e-post eller telefon.

Vil du ha mer nøyaktig beskjed er det bare å sende en e-post til post@sportsupport.no


Frakt og gebyrer

Vi har en fast fraktfri grense på 1000,- Handler du for mer enn dette, sender vi deg denne helt gratis. For alle ordre under 1000,- har vi et fast frakttillegg på 40 kr v/A-post og 99 kr v/Servicepakke.
Vi sender våre pakker med Posten, og du vil kunne hente varene på ditt nærmeste postkontor.

Du vil motta en epost når pakken er på vei til deg, og et sporingsnummer slik at du kan følge med på hvor din pakke befinner seg i den store verden.
Vær nøye med å fylle ut riktig e-postadresse og tlf. nummer. Dette bruker vi for at du skal kunne spore forsendelsen din. Vi gir aldri denne informasjonen videre til andre.


Pakker som ikke blir hentet

Pakker som ikke hentes innen 2 uker sendes automatisk tilbake til oss. Det vil si at du må betale returfrakt pluss et behandlingsgebyr (for tiden på 150 kr) for pakker som ikke er blitt hentet.

SKIHOTELL

La oss ta vare på skiutstyret!

Vi tar imot ski/snowboard, renser såle og vasker dem.
Legger et lag lagringsvoks og lagrer dem til neste skisesong.

KUN 399,-

Les mer

© 2018 SPORT SUPPORT