SPORT SUPPORT SKREDDERSØM

 

Utvalget av sykler i norske sykkelbutikker er stort. Om du er ute etter fatbike, gravelbike, tempo, BMX eller tradisjonelle terreng- og landeveisykler vil muligheten være mange.

Men; Hvor riktig er sykkelen du blir tilbudt for deg? Vi tør påstå at de færreste sykler er solgt personlig tilpasset ditt behov. Det hjelper ikke hvor bra bakgir sykkelen har eller hvor lett den er om du sitter feil. Det er heller ikke fornuftig å legge pengene i den letteste ramma om din kjørestil får mer igjen for et raskere og sterkere hjulsett.

 

Konseptet

Vi i Sport Support tilbyr deg din drømmesykkel spesialbygd etter din unike anatomi, ambisjonsnivå og budsjett. Sammen med vår ekspert i sykkeltilpasning vil du få en grunntime med mål av kroppens vitale deler i vårt bikefittingsrom. Resultatet vil sammen med dine ønsker og budsjett i tillegg til våre anbefalinger bli til et tilbud på komplett sykkel.

Vår lovnad er en raskere sykkel med mindre sjanser for belastningsskader til beste pris!

 

Fordelene

Det unike med konseptet er at hver komponent tilpasses deg. Alle komponentene har sine fordeler og svakheter som presisjon, holdbarhet og pris. I mange tilfeller er fabrikkbygde sykler levert med dyrt girutstyr og et lavere nivå på mindre synlige deler. Hjulsettet er etter vår mening ved siden av ramma sykkelens viktigste del. For de fleste vil derfor den beste sykkelen til en gitt pris ha et nivå ned på gir og bremser og et nivå opp på hjulsett og ramme sammenlignet med fabrikkleverte sykler.

Skulle du ha egne deler som f.eks. ramme, hjulsett eller sete bygger vi selvfølgelig med dette

 

Pris

Du betaler kun for riktige deler som krankarmlengde, utveksling, stemlengde og styrebredde og slipper derfor å bytte dette i etterkant. Prisen regnes ut fra våre gode innkjøpsbetingelser og ikke  «hva markedet tåler».

Våre svært konkurransedyktige priser på håndbygde sykler overrasker de fleste.

SKIHOTELL

La oss ta vare på skiutstyret!

Vi tar imot ski/snowboard, renser såle og vasker dem.
Legger et lag lagringsvoks og lagrer dem til neste skisesong.

KUN 399,-

Les mer

© 2018 SPORT SUPPORT