top of page

Sport Support
...din støtte på veien

Da Sport Support så dagens lys i 2012 var det med et klart mål om å skape Trondheims mest profesjonelle sportsverksted for sykkel og ski. Trondheim og omegn hadde få andre verksted enn de sportsbutikkene hadde på bakrommet og vi så at det både var plass og ikke minst behov for et spesialisert verksted i Trondheim. Vårt fokus har hele veien vært å ha den beste kompetansen, topp moderne verktøy, konkurransedyktige priser, en ærlig innstilling og ikke minst kort leveringstid.

Våre mekanikere har til sammen 30 års erfaring fra sykkelverksted, skiverksted, sykkelbutikker og importør og utfører alle typer service/reparasjoner på sykkel.

Hos Sport Support er alle velkomne.  Ingen oppdrag for små, ingen for store.  Det være seg alt fra en enkel punktering til feilsøk og reparasjoner på elektriske systemer.  Vi utfører service og reparasjoner på de fleste sykkeltyper; barnesykler, jobb-sykler, el-sykler og trening-/ritt-sykler i alle kategorier. 

Etter mange år som et tradisjonelt sykkelverksted begynte tankene om å utvikle tilbudet i takt med tiden. Hvorfor skal sykkelverkstedet stå tilbake for bl.a dagligvarebutikkene med selvbetjening, matkasser levert på trappa eller pakker levert i pakkebokser? Hva kan vi i Sport Support gjøre for en enklere hverdag for våre kunder?

For folk flest kan det være et ork å få fraktet sykkelen til verkstedet. En sykkel er krevende å frakte om den ikke er sykkelbar, det er ikke som å levere telefon eller pc til service. Mange må derfor frakte sykkelen på bil med eget stativ. Det er en smule ironisk at man må ha tilgang på bil om man velger å ha sykkel som fremkomstmiddel og det er dette vi ønsker å gjøre noe med.

En ting er at det er tungvint og tidkrevende, men i tillegg vil hver reparerte sykkel kreve 2 bilturer. Det vil si 2000 bilturer for 1000 sykler på service! Hvorfor ikke heller samle opp flere sykler for hver tur?

 

YES!

Vi bestemte oss i 2023 for at dette ville vi gjøre noe med; Enklere og mer praktisk for våre kunder, i tillegg til vårt bidrag for fremtiden. 2000 bilturer blir til 400 med vår elektriske varebil. Du som kunde bestiller på nett, sykkelen fraktes til og fra verkstedet og betalingen gjøres på mobilen. Det har aldri vært enklere å få fiksa tohjulingen :)

I 2024 åpnet vi endelig vårt nye konsept og det skal utvikles videre til det beste for alle som setter pris på en sykkel til å stole på. I første omgang tilbyr vi henting og levering på østsiden av Trondheim og vil etterhvert utvide området.

Og du? Du er den viktigste kunden – Alltid!

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper å skrive nye historier.

Med ønske om et problemfritt sykkelhold

Team Sport Support

bottom of page